Χρήστος Ζαρκάδας & Συνεργάτες

Zarkadas Real Estate

Ποιοι είμαστε

Το γραφείο ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με την πολυετή εμπειρία στο χώρο του REAL ESTATE σε αγορές – πωλήσεις – ενοικιάσεις & επενδύσεις ακινήτων σε όλη την Ελλάδα, είναι στη διάθεσή σας να σας προσφέρει τις υπηρεσίες και τις συμβουλές του .

Έχοντας στη διάθεση του ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων ,στην εικοσαετή επιτυχημένη πορεία του στο χώρο ,είναι σε θέση να σας προτείνει τα ιδανικότερα ιδιωτικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα σε όλη την επικράτεια της χώρας.

Διαχειριζόμαστε με επιτυχία τα εμπορικότερα καταστήματα και κτίρια στην Αθήνα ,στο Σύνταγμα ,στο Κολωνάκι ,στην Ερμού ,στη Γλυφάδα , στο Χαλάνδρι, στην Κηφισιά ,στη Θεσσαλονίκη , στην Τσιμισκή, την Αγίας Σοφίας και σε όλες τις επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας.

Σε συνδιασμό μάλιστα με το πλούσιο πελατολόγιο μας ,το οποίο απαρτίζεται από τις μεγαλύτερες εταιρείες ένδυσης και υπόδησης, οικιακού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, εστίασης και super market, επιτυγχάνουμε την τοποθέτηση της εταιρείας σας στο καλύτερο σημείο της αγοράς.

Το γραφείο μας έχει στη διάθεσή του και επαγγελματικά οικόπεδα κατάλληλα για οποιαδήποτε μορφή ανάπτυξης . Βρίσκονται σε όλη την επικράτεια της χώρας και προσφέρονται για την ανάπτυξη εμπορικών κέντρων, κέντρων αναψυχής, συγκροτημάτων κατοικιών και βιομηχανικών χώρων.

Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τα καλύτερα επενδυτικά ακίνητα της αγοράς με μεγάλες και σταθερές αποδόσεις. Καθώς και έξυπνες προτάσεις επένδυσης σε τουριστικά ακίνητα, σε περιοχές της Χώρας με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, μιας και ο τομέας του τουρισμού αποτελεί μια από τις πιο αποδοτικές μορφές επένδυσης για την Ελλάδα.

Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση οποιασδήποτε επενδυτικής σας κίνησης. Παρέχοντας τις υπηρεσίες μας καθ’ όλη τη διάρκεια επίτευξης της διαδικασίας απόκτησης κάποιου ακινήτου, και όντας πάντοτε στη διάθεση των πελατών του για οποιαδήποτε συμβουλή και σωστή καθοδήγηση.

Επιπλέον , το γραφείο μας παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη έχοντας ένα δίκτυο έμπειρων, συνεργατών , συνεργαζόμενων με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες.

Έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε πλήρη ασφαλιστικά προγράμματα για ιδιώτες και επαγγελματίες παρέχοντας :

- Αστική ευθύνη σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

- Ασφάλιση περιουσίας ( κατοικιών , κτιρίων , σκαφών, αυτοκινήτων κλπ.)

- Προγράμματα ασφάλισης κατασκευών και έργων.

Καθώς και οποιαδήποτε άλλη ασφαλιστική κάλυψη , διαθέτοντας ευέλικτα και ανταγωνιστικά προγράμματα προσαρμοσμένα πάντοτε στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά.

Τέλος το γραφείο μας σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες Ελληνικές Τράπεζες έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει στην διαδικασία ώστε να επιλέξετε την πλέον συμφέρουσα λύση χρηματοδότησης για την αγορά του ακινήτου σας. Με τη διαμεσολάβησή μας εξασφαλίζετε τους ευνοϊκότερους όρους της Τραπεζικής Αγοράς και σας προσφέρουμε νέες, οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν το ευρύ φάσμα των στεγαστικών σας αναγκών.

Με εκτίμηση,

Ζαρκάδας Χρήστος

Καλέστε μας!
(+30) 210 7298781-3